Yakuplu mah. Osmangazi cad, Ardıç Sk. No:4/1 Beylikdüzü

Kliniğimizde Yatar Hasta

Uludağ Veteriner Kliniği bünyesinde, minik dostlarımızın operasyon sonrasında yada uzun süreli ilaç tedavisi gerektiren durumlarda, veteriner hekim gözetiminde hospitalizasyonu yapılmaktadır.

Kliniğimiz bünyesinde, minik dostlarımız için yoğun bakım ünitesi mevcut olup, gerekli görülen durumlarda hasta hayvanların yoğun bakım ünitesinde alınması sağlanmaktadır.

Tedavi Aşamaları

  • Muayene
  • Teşhis
  • Tedavi
Randevu

Önemli!

Veteriner hekimimiz hiçbir zaman hasta hayvanı görmeden hayvan sahibinin bilgileri doğrultusunda hastalıkla ilgili bir kanaata varmaz ve tedavi uygulamaz.

İletişime Geç

Bilgi almak için

Sıkça Sorulan Sorular Merak Ettikleriniz

Küçük dostlarımız hakkında merak ettiğiniz sorular olabilir. Aşağıda sorularınıza cevap bulabilir veya soru sormak için bizleri arayabilirsiniz.

Kedi veya köpeğinizin muayenesinde bir anormallik olmaması durumunda ortalama 2 aylıkken aşı takvimine başlanması uygundur.
Bu soru kedinizin yaşına , fiziksel kondüsyonuna, ırkına göre değişebilir. Kediniz için aslında öğünsel besleme çokta kolay değildir. Yine kedinizin alması gereken besin ve öğün sayısı için kedinizin belirli kriterlerde değerlendirilmesi gerekmektedir.
Böyle durumlarda değerlendirilmesi gereken ilk konu beslenme şekli, aldığı besin ve kalitesidir. Kalitesiz beslenme malesef deri ve tüy sağlığını ciddi etkiler. Diğer konu kediniiz ve köpeğinizi ne sıklıkta taradığınızdır. Bazı türlerin daha sık, bazılarının daha seyrek olmakla birlikte düzenli taranması gerekmektedir. Mevsim geçişleri, hormonal değişimler, herhangi bir hastalık, stres durumunun artması, mama değişikleri, gebelik, doğum ve emzirme gibi dönemler malesef tüy dökümünün arttığı dönemlerdir.